Welkom bij

Jeugdhuis Reflex

Sint-Lievens-Houtem
  • Start
  • Kern en Werkgroepen

Onze Kern en Werkgroepen

Jeugdhuis Reflex is een heel actief en levend jeugdhuis. Het spreekt voor zich dat dit het gevolg is van heel goed en vooral veel werk achter de schermen. De dagelijkse werking van het jeugdhuis is dan ook ingedeeld in verschillende werkgroepen, zodat iedereen zijn steentje kan bijdragen en niemand helemaal overladen wordt met stapels werk.

De Kern

De Kern zorgt voor het leven in de brouwerij. Als overkoepelend deel voor de werkgroepen wordt van daar uit elke activiteit georganiseerd, uitstapjes gepland en de boel plezant gehouden. Onze Kernvoorzitster staat dus in voor de algemene samenloop van evenementen, werkgroepen en instuifavonden. Bovendien staat ze altijd klaar om alle kernleden op te vangen met al haar sympathie! Dus als je zelf vol briljante ideeën zit: she's your lady!

Werkgroep Barwerking

Werkgroep barwerking zorgt ervoor dat je elk weekend terecht kan in het jeugdhuis voor een frisse pint en een toffe babbel. Bij haar kan je dus het best terecht als je graag eens eens wil ervaren hoe het voelt om achter een echte toog te staan! Werkgroep barwerking staat in voor de opleiding van onze toogmedewerkers, bestellingen & contact met vertegenwoordigers. Een perfecte pint tappen, hoe hou ik het jeugdhuis draaiende, hoe werkt de kassa,... je leert het sneller dan je denkt! Toogmedewerker zijn houdt echter meer in dan alleen maar drank uitschenken, je leert zo ook snel nieuwe mensen kennen. Door de hulp van alle toogmedewerkers is het vaak een dik feest achter én voor de toog!

Werkgroep Promo

Werkgroep Promo organiseert de vele promotochten doorheen het Vlaamse land. Samen met alle medewerkers promoot de werkgroep alle aankomende activiteiten met een enorm enthousiasme. Werkgroep promo probeert ons jeugdhuis bekend te maken in heel Sint-Lievens-Houtem en omstreken. De opvallende jeugdhuiskledij wordt ook verzorgd door deze werkgroep, je kan ons van ver zien komen. Aarzel niet om ons aan te spreken!

Werkgroep Muziek

Zonder muziek, geen feest! Werkgroep Muziek zorgt ervoor dat er iets te beleven valt het hele jaar door. Een brede waaier aan optredens, dj-sets, thema-avonden, iedereen vindt hier wel iets naar zijn zin. Wij geven jonge groepjes en dj’s de kans om hun ding te doen, tevens hebben hier een aantal gevestigde waarden het podium onveilig gemaakt zoals Venus In Flames, Bert Kruismans, Triggerfinger, … Ben je geïnteresseerd om ook eens ons jeugdhuis te verbazen, laat je horen en mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waar vind je ons?

Fabrieksstraat 19
9520 Sint-Lievens-Houtem
Oost-Vlaanderen

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.: 053/60.72.58
(Enkel tijdens de kantooruren)

WEBDESIGN EN HOSTING DOOR WAVI, UW PARTNER OP HET WEB!